Wild Honey: descobriments que inspiren

Wild Honey

Descobriments que inspiren

El descobriment d’una playlist inspiradora és un dels petits plaers de la rutina que alegren el dia. Fa poc Spotify em va sorprendre amb una proposta ideal per treballar concentrada en un projecte i alhora sentir que aflorava la creativitat. Aquell matí  a l’oficina, gairebé sense adonar-me’n, una melodia relaxant em va deixar en un estat de benestar tan agradable que no vaig dubtar en mirar l’autor d’aquella obra d’art. “Wild Honey”, deia la llista aleatòria.

Vaig fer una cerca ràpida a Google i va aparèixer el nom de Guillermo Ferré, músic de Madrid amb una amplia trajectòria, que l’abril del 2017 va presentar el seu tercer àlbum, Torres Blancas, el primer en castellà. Aleshores descobreixo que ha tocat varies vegades a Razzmatazz i a altres sales de renom. Sembla que vaig tard. Tant se val, la seva obra és com un murmuri agradable que t’abraça en la solitud o t’acompanya en el caliu d’una tarda d’hivern, d’una conversa relaxada o d’un viatge llarg per la costa oest de Califòrnia.

Em deixo seduir pels tints nostàlgics dels 60 i les pinzellades tropicals i electròniques que acompanyen la veu trencada de Farré. Els seus tres àlbums són un reflex sincer d’emocions i vida quotidiana que desperten la complicitat de qui els escolta. El plaer d’una senzillesa que no renuncia a la profunditat. Torres Blancas és la banda sonora per connectar amb un mateix, o amb la persona que tens davant. Tant si t’has llevat amb el peu esquerre, com si ho has fet de bon humor, Wild Honey és una bona idea.

Guillermo Farré | Autor de Wild Honey
No comments

LEAVE A COMMENT