Les (no) molèsties de veure Les molèsties

Les (no) molèsties de veure Les molèsties

Recomanació serièfila

M’agrada perquè tu i jo no ens molestem, em va dir la meva parella, mentre recollíem i deixàvem net l’apartament que havíem llogat a l’estiu. Era l’últim dia de vacances i sense dir-nos res ens ocupàvem de fer la maleta, buidar la nevera i revisar que no ens deixàvem res. Cadascú a la seva, amb música de fons i els pensaments immersos en la tornada. Vaig interpretar aquell comentari com una floreta. Ho era i, precisament perquè a vegades no ens molestem (altres sí, sense mala intenció), gaudim veient Les molèsties.

Aquesta sèrie de Betevé és de les poques que aconsegueix mantenir-me desperta, en part perquè els capítols duren 20 minuts, però sobretot perquè em fa riure. És un humor d’anècdotes quotidianes. De converses que degeneren en una xerrameca surrealista, que no saps ben bé perquè, però t’hi sents identificat.

Cada capítol és una molèstia: les molèsties de casar-se, de fer un regal, de la natura, de treure’s el carnet de conduir… Els protagonistes? Tres parelles urbanites de Barcelona que es reuneixen cada setmana per prendre el vermut i parlar de les seves cabòries.

Amb el cinisme i les inseguretats com a denominador comú, aquest grup d’amics en la trentena es fan coaching els uns als altres sense pèls a la llengua. M’hi veig reflectida en les seves contradiccions i dèries. A més a més, sempre és un plaer veure cares conegudes com el David Verdaguer, la Maria Rodríguez –Ja heu vist Els dies que vindran?— o el Roger Coma, que n’és el director. Encara que el meu personatge preferit és el de la Margi, interpretat per Margalida Grimalt. En resum, una sèrie altament recomanable si compleixes, mínim, un dels següents requisits:

  • Tendeixes a donar-li mil voltes a les coses (overthinking)
  • Saps riure’t de les teves contradiccions i cabòries
  • Instagram, coaching i hummus formen part del teu vocabulari
  • T’agraden les pel·lícules de Woody Allen

Ah! I el millor de tot és que no t’hauràs de prendre la molèstia de pagar perquè les dues temporades estan al web de Betevé i a Youtube. També a Filmin.cat si ets subscriptor. Ja no tens excusa.

Font: Imdb
Share Post
No comments

LEAVE A COMMENT