INTANA

Dolç cant a la llibertat

Una carretera infinita, finestres abaixades i la brisa dels últims dies d’estiu fent-te un pessigolleig subtil sota l’orella. Temps de canvis a l’horitzó i l’esbós d’un somriure relaxat que transmet esperança i deixar fluir. Un paisatge per estimular els sentits i, de fons, la dolça veu de la Núria Moliner entonant What if I told you what’s left unsaid, to be free?

L’àlbum de debut d’Intana és el company de viatge ideal. De seguida captiva la combinació de pop acústic i folk relaxat amb lletres sinceres, que dibuixen imatges i pensaments quotidians amb espais instrumentals per evadir-se i confiar en el que vindrà. La veu de la cantant i compositora canvia de registre en les diferents cançons d’aquest grup català, que sona igual de bé en la seva llengua materna que en anglès.

Els versos traslladen imatges introspectives de natura, creixement i relacions humanes amb un filtre nostàlgic que convida a gaudir de la seva música en directe, com ja ho van fer les persones que els van veure al Vida Festival, el Mercat de Música Viva de Vic o en espais més íntims. Intana és un grup de Barcelona i són naturalitat en estat pur.

Intana | Lluis Tudela
Share Post
No comments

LEAVE A COMMENT