El cuiner de Damasc

El cuiner de Damasc

El kebab discret i deliciós

Amb l’hivern trucant a la porta, torna a venir aquell ‘nosequè‘ que se’ns desperta amb el fred. Allò de menjar coses ben calentes i energètiques (i a qui li agradin ben picants) per sentir els colors a la cara i atrevir-se, sense complexes, a treure’s capes de sobre. Allò de voler desconnectar dels mai prou apreciats companys de feina per dinar. Per això, us proposo el que és per a mi ‘el millor kebab de Barcelona’.

Us presento ‘El cuiner de Damasc’, un local molt simple i elegant, just al darrera de la Plaça Sant Jaume. S’hi entra creuant unes nobles portes de fusta i l’envolten mosaics àrabs. La dinàmica no deixa de ser la de qualsevol kebab. A peu dret, et dirigeixes al mostrador i demanes. A la carta hi ha tres opcions, que podem acabar endolcint amb una pastisset àrab de postres. Una qualitat de la carn excel·lent i un pa de pita cruixent.

Mentre espereu ser servits el ‘cuiner de Damasc’ us engrescarà amb alguna conversa acollidora i de justa mesura que servirà sense que us en adoneu per fidelitzar-vos, perquè us espera el ‘millor kebab de Barcelona’.

Foto: Alina Benach

Share Post
No comments

LEAVE A COMMENT